Mindent kőből egy helyen!

Vendégkönyv

Üdvözöljük a Kőbirodalom.com Vendégkönyv oldalán!

Minden vélemény számít, kérjük írja meg észrevételeit, vagy bármit, ami velünk, termékeinkkel vagy oldalunkkal kapcsolatos!

Új bejegyzés írása a vendégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
A * -al Jelölt mezők kitöltése kötelező.
Az Ön e-mail címét nem adjuk ki másoknak, biztonsági okokból mentjük az IP-cím% ip%.
A vendégkönyvi bejegyzés csak azután lesz látható, miután megnéztük.
Fenntartjuk a jogot a szerkesztésre, törlésre!
35 entries.
Szatmári László Szatmári László - Gödöllő , írta 2021-10-22 at 13:44
Kedves Tamara és kedves András!

Rendelésem a tegnapi sirkőállitással befejeződött.
Korábbi (másik cégnél) történt rendelésem rossz tapasztalatával kerestük fel Önöket.
Jó döntés volt!!
Az első perctől az utolsóig végig vevőbarát, pontos, kiszámítható, korrekt, udvarias ügyintézést kaptunk!
Bravó Kőbirodalom!
Köszönöm!

Szatmári László
Dr Nádor-Nikititsné Wisnovszky Ágnes Dr Nádor-Nikititsné Wisnovszky Ágnes - Leányfalu , írta 2021-08-04 at 16:29
Köszönöm szépen a munkájukat és a megbeszélt igazítást, korrektséget.
Üdvözlettel Dr Nádor-Nikititsné Wisnovszky Ágnes
Scherer Éva Scherer Éva - Nagykovácsi , írta 2020-11-04 at 07:46
Kedves Brigitta és Kedves Tamara! Nagyon hosszas keresgélés és sok rossz tapasztalat után találtam az Önök cégére. A honlapjuk egyszerű,érthető és a legfontosabb,hogy az ott található árak aktuálisak.Önök végtelen türelemmel és kedvességgel segítettek,hogy a legmegfelelőbb emlékek kerülhessenek szüleink sírjára. A kiszállítás időpontja is fontos volt számomra és azt külön köszönöm,hogy sikerült megvalósítani. Önök sokkal többet adtak ,mint két gyönyörű sírkövet. Amikor a kövekre nézek mindig eszembe fog jutni az Önök kedvessége, türelme, korrektsége, ezekben a kövekben egy kicsit az Önök lelke is benne van,amit nagyon szépen köszönök.Minden kollégájuknak aki csak dolgozott a kövekkel nagyon szépen köszönöm a munkájukat. Üdvözlettel: Scherer Éva
Szuromi Erika Szuromi Erika - Debrecen , írta 2020-08-25 at 04:45
Kedves Brigitta
Szeretném megköszönni a munkájukat, tanácsaikat. Konyhám disze lett ez a Technistone Munkapult 🙂
Nagyon elégedett vagyok mindennel, csak ajánlani tudom Önöket!!!
Nagyon szép munka, korrekt, pontos szállitás.
Jó egészséget és sok elégedett ügyfeleket kivánok
Brunner Dóra Brunner Dóra - 2030 , írta 2019-09-12 at 16:57
Kedves András és Brigi!

Kerti konyhánk munkapultjának készítésével kerestünk fel titeket. Brigivel, majd Andrással egyeztetve sikerült megtalálni a megfelelő munkapultot és egy nagyon korrekt, gyors ajánlatot kaptunk, illetve a személyes látogatásunkkor egy nagyon szimpatikus, kedves hozzáállással találkoztunk. Ezek kombinációjának köszönhetően megrendeltük a pultot és jóval a megjelölt gyártási időpont előtt el is készült, amit azonnal be is raktak a helyére. Gyönyörű szép lett, nagyon elégedettek vagyunk, igazán profi és kiváló munka. Köszönjük a segítséget, a türelmet és a profi hozzáállást. Biztos ajánlani fogunk Titeket!

Üdv,
Dorka
Vida Julianna Vida Julianna - Budapest , írta 2019-09-09 at 18:40
Szeretném megköszönni a sok kedvességet, segítőkészséget amivel elhalmoztak, igazán üdítő ilyen vásárlóközpontú céggel, emberekkel dolgozni. Meleg szívvel fogom ajánlani mindenkinek Önöket a jövőben, a konyhapultom nagyon szép lett, szuper gyorsan elkészült, mindössze másfél óra alatt beépítették nekem. Köszönöm a munkájukat, nem tudok elég jót mondani Önökről!
Farkas bea Farkas bea - Budapest , írta 2019-07-06 at 19:07
Tisztelt Cég!
Örülök, hogy megbíztam Önöket, nem csalódtam! Döntésemben az ár/érték arány is szerepet játszott, s a korrekt, pontos, színvonalas munkájuk is nagy örömömre és megnyugvásomra szolgált! Sok sikert kívánok Önöknek!

Tisztelettel: FB
Faragó Tamásné Faragó Tamásné - Budapest , írta 2019-06-26 at 16:34
Kedves Koszmáli Brigitta, András és Szabó Tamara!
Nagyon meg vagyok elégedve a felállított sírkővel, szép kivitelezésben készült gyönyörű gránitból, szüleim és az anyai nagymamám részére méltó emlékmű készült. Igazán megnyugtató, hogy az elképzeléseimnek megfelelően készítették el és a megrendelésben szereplő igényeimet is messzemenőkig figyelembe vették. Bemutatótermükben tett látogatásom alkalmával, Brigitta tanácsait is szívesen fogadtam.
Nagyon örülök, hogy Önöket választottam, ismerőseimnek és barátaimnak is szívesen ajánlani fogom a Kőbirodalmat!
További sikereket, szép eredményeket kívánok Önöknek, igazán megérdemlik!👏
Mészáros Irén Mészáros Irén - Budapest , írta 2019-06-23 at 16:23
Tíz évnyi vágyakozás után sikerült egy nagy álmomat megvalósítani, egy csodálatos gránit munkapult formájában, ezért hála és köszönet a Kőbirodalomnak ! Gyorsan, tisztán, precízen, kedvesen, a legnagyobb hozzáértéssel történt a felmérés és a beszerelés egyaránt. El sem hiszem, hogy ilyen csodaszép lett a konyhám. Nagy háztartást vezetek, minden nap gyönyörködhetek a profi munkátokban. Nagyon-nagyon boldoggá tettek, köszönöm, köszönöm, köszönöm !!!!! Minden ismerősömnek bátran ajánlani fogom a Cégeteket !
Futó Attila Futó Attila - Hatvan , írta 2018-12-07 at 14:18
Köszönöm a munkájukat! Köszönöm, hogy a vidékre való szállítást és kihelyezést is megoldották. A szállító/összeállító kollégák gyorsak és hatékonyak. Korrekt ár, korrekt ügyintézés. Ajánlom a céget mindenkinek.
Garai Károlyné Ildikó Garai Károlyné Ildikó - Törökbálint , írta 2018-10-17 at 18:35
Kedves Brigitta és András!

Szeretném önöknek megköszönni
-családom nevében is-, a gyönyörű sírköveket. Nagyon meg vagyok elégedve a pontos és szép munkával, melyet az elképzelésemnek megfelelően készítettek el, így méltó emléket állítva szeretteinknek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a munkájukat.
További jó egészséget és sikeres válalkozást kívánok.
Üdvözlettel: Garainé Ildikó
Váradi Lóránd Váradi Lóránd - Budapest , írta 2018-10-03 at 20:23
Kedves Koszmáli Család és Tamara! Egy sírkő megrendelése mindig fájó szívvel kezdődik, de az, hogy amikor a munkálatok befejeztével a feleségemmel örömkönnyeket hullattunk, csakis Önöknek köszönhető! Tamarának a megrendeléskor tanúsított kedvessége, szakértelme, a megbeszélt határidő tökéletes betartása, a sírkövet felállító két fiatalember kedves, szolid, profi hozzáállása eredményezte számunkra a teljes megelégedettséget és megnyugvást, hogy a lehető legjobbat kaptuk! Köszönjük Mindannyiuknak és sok további (megérdemelt) sikert kívánunk! Váradi Lóránd és Valéria
Szegedi Zsolt Szegedi Zsolt , írta 2017-12-08 at 13:15
Kedves Brigitta és András! Köszönöm a család nevében a szép munkát. Mindenkinek ajánlom és ajánlani fogom önöket. Gyönyörű munka elfogadható áron. Nagyon szép sírkövet készítettek. A sír pedig teljes mértékben az elképzeléseim alapján készült el. üdvözlettel: Szegedi Zsolt
Nagynè Kompanovits Edina Nagynè Kompanovits Edina - Budapest , írta 2017-09-21 at 20:35
Kedves Brigitta köszönöm szèpen azt a szolgáltatást amit rèszemre nyújtottak.
Nagyon meg vagyok elégedve ès talán visszatèrő vásárló leszek, ha valamire az Önök profiljábkól szüksègem lesz.Addig is ajánlom Önöket minden ismerősömnek.
Köszönettel Nagynè Kompanovits Edina
dr Kapuy Márta dr Kapuy Márta - Budaörs , írta 2017-08-06 at 11:54
Kedves Brigitta és András! Gyönyörű munkát vehettünk át Önöktől. Síremlék megrendelése eltér más "beszerzésektől" az ember életében, mert érzelmek kapcsolódnak hozzá, a legjobbat, legszebbet, legméltóbbat szeretnénk, mert ezután már az emlék jelenti Őt, az elvesztettet. A hibátlan, minőségi gránit csodás természetes színei, az Önök gondos és abszolút hozzáértő munkájával kialakított szép alakja, csillogó fényes felülete ezt méltón megadja. Sokat segített már tervezgetésem kezdetén a mindenre kiterjedő, képes, jól működő honlap, de aztán személyesen a szakmai szempontok által kapott "terelgetés is". Gondolok arra, hogy hiába tartottam volna nagyon szépnek a pattintott, "sprengelt" szegélyt, mert az anyag természetességét kiemeli,szép, ahogy az egyes ásványszemcsék megcsillannak a szabálytalan, "durva" felületen, felhívták figyelmemet arra, hogy az bizony évekkel később előbb mohásodna be... Szeretném még kiemelni emberi, odafigyelő, megértő kedvességüket, s azt, hogy a nagy hőségben is milyen alaposan elrendeztek még a sír körül is mindent szép kavicsszórással. Kiemelném még a türelmüket. Elnézést, hogy még ránk is várniuk kellett azon anehéz, forró napon! Csak köszönettel tarozom mindenért, s további szakmai sikereket kívánok, üdvözlettel: Kapuy Márta
Hajdu Lászlóné Hajdu Lászlóné - Budapest, XVII. , írta 2017-05-20 at 21:03
Kedves Brigitta! Köszönjük szépen a szép sírkőkészítést.Mindenkinek ajánlani tudom Önöket . Üdvözlettel.Hajdu Lászlóné
Takács Ferencné Takács Ferencné - Törökbálint , írta 2017-04-27 at 13:47
Bár először kételkedtem, hogy csak dicsérő bejegyzéseket találtam, de én is csak csatlakozni tudok.Nagyon szép urna sírkövet csináltak, olyat amilyet elképzeltem.Brigitta körültekintően mindenben a segítségemre volt.Korrektek, a határidőt betartották,szépen elhelyezték a temetőben, csak megköszönni tudom még egyszer.Takácsné Angyalka
Csikós Erika Csikós Erika - Budapest , írta 2017-03-26 at 17:31
Kedves Koszmáli András!
Köszönöm a gyors és precíz munkájukat, és a korrekt ügyintézést. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Önöket.

Üdvözlettel: Csikós Erika
Nemes Márta Nemes Márta - Pilisborosjenő , írta 2017-03-16 at 10:12
Köszönöm az egész családunk nevében a pontos, mgbízható munkát, azóta már ajánlottam másoknak is, éppen ma is, így jutott eszembe, hogy a tavalyi Farkasréti temetői munkájukat megköszönjem.
Üdvözlettel:


Nemes Márta
Bihari Mária Bihari Mária , írta 2016-10-17 at 15:47
Tisztelt Koszmáli Brigitta és András! Ezúton is szeretném megköszönni a gyors, precíz, minőségi és tökéletes munkát. Önök megmutatták, hogy van még olyan vállalkozás ahol a vevő az első. Örök hálám.
Hasonló bejegyzések
 • Dupla sírkövek Kérjük tekintse meg dupla sírkő kínálatunkat. A sírkövek árát a szín befolyásolja, ezért a képeket ár szerint növekvő sorrendben állítottuk össze. Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a [...]
 • Urna sírkövek Kérjük tekintse meg urna sírkő kínálatunkat - Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk [...]
 • Szimpla sírkövek Kérjük tekintse meg szimpla sírkő kínálatunkat - Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk [...]
 • Egyedi elképzelések Minden kőből készítendő elképzelést megvalósítunk - korlátok, kültéri kőbútorok, kandallók. Kérjük tekintse meg egyedi elképzelések alapján készített termékeinket - Minden kőtárgyat egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. [...]
 • Párkányok Ablak- és egyéb párkányok készítését is vállaljuk! A párkányok árát a szín és a kőfajta milyensége befolyásolja. Minden párkányt egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk párkány [...]

Vendégkönyv

 • Szatmári László 2021-10-22
  Kedves Tamara és kedves András! Rendelésem a tegnapi sirkőállitással befejeződött. Korábbi (másik cégnél) történt rendelésem rossz tapasztalatával kerestük fel Önöket....
 • Dr Nádor-Nikititsné Wisnovszky Ágnes 2021-08-04
  Köszönöm szépen a munkájukat és a megbeszélt igazítást, korrektséget. Üdvözlettel Dr Nádor-Nikititsné Wisnovszky Ágnes
 • Scherer Éva 2020-11-04
  Kedves Brigitta és Kedves Tamara! Nagyon hosszas keresgélés és sok rossz tapasztalat után találtam az Önök cégére. A honlapjuk egyszerű,érthető...
 • Szuromi Erika 2020-08-25
  Kedves Brigitta Szeretném megköszönni a munkájukat, tanácsaikat. Konyhám disze lett ez a Technistone Munkapult 🙂 Nagyon elégedett vagyok mindennel, csak...
 • Brunner Dóra 2019-09-12
  Kedves András és Brigi! Kerti konyhánk munkapultjának készítésével kerestünk fel titeket. Brigivel, majd Andrással egyeztetve sikerült megtalálni a megfelelő munkapultot...

Galéria

A KőBirodalom.com galériája